Vouwbed of onderschuifbed – het ideale bed in bed

Een bed-in-bed wat is dat eigenlijk?

Een vouwbed is ideaal bij onverwachte logees. Je rolt hem zo tevoorschijn, wat beddengoed er op en klaar. Vouwbedden zijn er in verschillende uitvoeringen. Kies je voor een luxe uitstraling, dan zou je een vouwbed met hoofdeinde kunnen nemen. Indien comfort meer het uitgangspunt is dan kun je een verstelbaar vouwbed met lattenbodem nemen. Verder zijn er nog verschillende vouwbedden op de markt, zoals een bed met spiraalbodem, deze zijn heel stevig en worden vaak gebruikt in hotels.

Bij een dubbel divan bed of de boxtwin kun je een onderschuifbed onder het bovenbed uitschuiven.

Het onderschuifbed van een dubbel divan bed heeft een hoofd en voeteinde wat je in of uitklapt. De bedden staan los van elkaar op pootjes en hebben een comfortabele lattenbodem.

Een boxtwin heeft een onderschuifbed wat middels gasveren in elkaar veert en zo onder het bovenbed kan in of uitschuiven. De bedden staan los van elkaar en blijven op de plek staan aan de hand van pootjes. Tevens is de boxtwin voorzien van een comfortabele lattenbodem en is de set afgewerkt met een luxe hoes.

Het voordeel van een onderschuifbed is dat deze geen aparte plek inneemt in de kamer. Deze wordt keurig onder het bovenbed geschoven. Het is eigenlijk een bed in bed, omdat je hem onder elkaar schuift.

Een vouwbed heeft als voordeel dat je deze snel naar de betreffende slaapkamer kunt verplaatsen.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen