bb line eik

Massief eiken houten bed BB-Line 100, 200 of 300 – Wat is het verschil?

De massief eiken houten bedden collectie BB-Line van Bed Box Wonen geeft warmte, rust en een natuurlijke uitstraling aan de slaapkamer. Om lekker uitgerust wakker te worden zijn dit de benodigdheden voor een goede nachtrust.

Vier kleuren

De BB-Line is leverbaar in vier kleuren van licht tot donker, behandeld met milieuvriendelijke olie. De bedden hebben ieder een eigen karakter door de verschillende hoofdborden en poten. Te combineren in een stoer, modern of landelijke slaapkamer. De BB-Line 100 en 300 hebben een verfijnde ronde afwerking op de hoeken en poten. Voor een robuuste uitstraling kan er gekozen worden voor de BB-Line 200

Duurzaam bed

Het massief eiken hout van de bedden is gemaakt van wel 2,5 cm dik eiken hout. Het bed zal niet zomaar verschuiven tijdens een wilde nacht. Ook piept of kraakt het bed niet, er wordt met metalen platen en schroeven gewerkt om de bedzijden en hoofd/voetbord aan elkaar te monteren. Kortom de bedden zullen niet na een paar jaar vervangen hoeven te worden. Voor lange mensen zijn de bedden ook leverbaar in lengtematen 210 en 220 cm.

Eiken of beuken bedden, wat is nu het verschil?

De Basic bedden zijn alleen leverbaar in beuken. Deze zijn gemaakt van losse houten elementen die aan elkaar worden geplakt. Wel blijft de dikte van het hout ook 2,5 cm. 

De Premium bedden zijn leverbaar in massief beuken en eiken. Het verschil zit hem hier in de kleur, beuken is gelakt en heeft een meer opgelegde kleur en eiken is geolied en wordt hierdoor meer transparant.

Voordeel van houten bedden

Een groot voordeel van een houten bed is dat een houten bed gemakkelijk is in onderhoud, je kunt het afstoffen of met een vochtig doekje afnemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen