Hoe kies je het juiste kussen?

Hoe kies je het juiste kussen om in de nacht lekker op te slapen? Er is zoveel keus en er zit verschil in de dikte en in de vulling.

Graag brengen wij onze 100 % natuurlijke latex kussens onder de aandacht. Hieronder een beschrijving welk kussen het beste bij ieders slaaphouding past.

De buikslaper heeft maar een heel dun, zacht en laag kussen nodig. Dat is genoeg om de nek niet te belasten. Sommige buikslapers slapen zelfs zonder kussen. Het Oval kussen is hiervoor zeer geschikt.

De rugslaper is gebaat bij een kussen wat ondersteuning geeft in de nek. Het Contour kussen is hiervoor zeer geschikt.

De zij slaper gaat vaak voor een hoog en dik kussen om op te slapen. Het is ook beter voor de nek want die kan de ondersteuning goed gebruiken. De zij slaper zorgt namelijk door deze slaaphouding dat de druk op de schouder komt te liggen. Hiervoor is een speciaal kussen ontworpen met uitsparing in het kussen. Het Peanut kussen is hiervoor zeer geschikt.

Als je veel draait in je slaap kun je het beste een traditioneel kussen nemen. Dit geeft op alle punten ondersteuning.

Naast de slaaphouding is ook de vulling belangrijk. De kussens die wij verkopen zijn alle drie van 100% natuurlijke latex en leverbaar in twee verschillende diktes. Latex is anti-bacterieel en anti- allergisch. Tevens is latex opgebouwd uit een open cel structuur wat een goede luchtcirculatie geeft tijdens het slapen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen