frame 2

Een duurzaam natuurlijk product – Welke houtsoort past het beste in uw slaapkamer?

We hebben het al eens eerder gehad over de verschillen in eiken houten bedden, maar nu gaan we onze verschillende houtsoorten bedden naast elkaar leggen.

Als je op zoek bent naar een natuurlijk product dat duurzaam en elegant is, dan is een natuurlijk houten bed de perfecte keuze voor jou. Een bed van natuurlijk hout is een mooi en duurzaam product dat je vele jaren zal meegaan. Het is een elegante aanwinst voor elke slaapkamer en het is een duurzaam bed dat in elke slaapkamer goed tot zijn recht komt. Dit bed wordt gemaakt zonder verdunners of oplosmiddelen en het is een natuurlijk product dat duurzaam en stevig is. Wij bij BedBox hebben twee verschillende soorten houten bedden: eiken en beukenhout. Elk type heeft zijn eigen voordelen en kwaliteiten.

Eikenhout:

Eiken is een erg populaire houtsoort voor meubels omdat het erg sterk en duurzaam is. Het is ook een mooi hout dat een natuurlijk nerf patroon heeft. Eiken bedden zijn er in veel verschillende stijlen en ontwerpen. Je kunt kiezen uit traditionele tot moderne ontwerpen. BedBox biedt een eiken bed met een natuurlijke afwerking dat in elke slaapkamer mooi zal staan. Het hout is bewerkt met milieuvriendelijke olie, wat het bed natuurlijk en duurzaam maakt.

Beuken:

Beuken is een andere houtsoort die vaak voor meubels gebruikt wordt. Het is niet zo sterk als eiken, maar het is nog steeds een duurzame houtsoort. Beuken heeft een fijnere nerf dan eiken en het is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. De beuken bedden hebben een iets dikker frame waardoor het goed stevig op de grond staat. Het bed bestaat uit verschillende onderdelen en is heel makkelijk in elkaar te zetten. Het bed behoudt zijn natuurlijk uitstraling door het milieuvriendelijke op waterbasis gedragen lak.

 

Conclusie

Bedden van natuurlijk hout zijn een mooi, duurzaam product dat vele jaren meegaat. Ze zijn een elegante aanwinst voor elke slaapkamer en een natuurlijk product dat duurzaam en stevig is. BedBox biedt twee verschillende soorten houten bedden: eiken en beuken. Elke soort heeft zijn eigen voordelen en kwaliteiten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen