natuurlatex

Groen slapen op een latex kussen

[vc_row][vc_column parallax=”content-moving”][vc_column_text css_animation=”none”]

Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk.

Dit kun je bereiken door op een latex kussen te slapen.  Latex is opgebouwd uit een open cel structuur wat een goede luchtcirculatie geeft tijdens het slapen. Veel professionals in de gezondheidszorg raden latex kussens aan voor verlichting van pijn. Natuurlijke latex is ook bij allergieën uiterst geschikt.

100 % Natuurlijke latexnatuurlatex

Onze milieuvriendelijke latex kussens worden vervaardigd van 100 % natuurlatex rechtstreeks van de boom. Door de bijzonder goede kwaliteit blijft het kussen aanvoelen als nieuw. Tevens voorkomt latex kuilvorming, wat weer zorgt voor een langere levensduur.

Speciaal programma

Wij hebben een speciaal programma samengesteld van diverse vormen, wat verlichting geeft bij bijvoorbeeld schouderklachten tijdens het slapen.

De latex kussens zijn te bestellen in een soft en medium uitvoering. De soft is een zeer flexibel kussen en geeft minimale ondersteuning tijdens het slapen. De Medium is steviger en geeft veel meer steun.

Latex kussen voor rug en zijslapers

Het Contour kussen is perfect voor rug en zijslapers en ondersteund effectief het hoofd.

 

 

Latex kussen voor nekklachten

Door de speciale uitsparingen geeft het Peanut kussen steun aan hoofd en nek.

 

 

Latex kussen voor alle type slapers

Het Oval kussen is een traditioneel kussen geschikt voor alle type slapers en leeftijden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen