Gestoffeerd bed blog image

Hoe je een gestoffeerd bed kunt onderhouden en de 3 voordelen hiervan

Een gestoffeerd bed onderhouden

Een gestoffeerd bed is een comfortabele en stijlvolle optie voor uw slaapkamer. Maar net als andere meubels, heeft een gestoffeerd bed onderhoud nodig om het er langdurig mooi uit te laten zien en om het comfortabel te houden. In dit artikel geven we tips over hoe je een gestoffeerd bed kunt onderhouden en bespreken we de voordelen hiervan.

onderhoud

Om een gestoffeerd bed in goede staat te houden, is het belangrijk om het regelmatig te stofzuigen en te laten luchten. Zo voorkom je dat er stof en haren in het bed terechtkomen, wat kan leiden tot allergieën en irritatie. Het is ook aan te raden om een beschermhoes te gebruiken op het matras, zodat het matras langer mee gaat en hygiënisch blijft.

Daarnaast is het belangrijk om het bed op de juiste manier te wassen. Dit hangt af van het soort stof van het bed. Sommige stoffen kunnen in de wasmachine, terwijl andere stoffen professioneel gereinigd moeten worden. Het is aan te raden om de wasvoorschriften op de labels te volgen en professioneel advies te vragen als je twijfelt.

Uiterlijk

Naast het praktische onderhoud, zijn er ook esthetische voordelen aan het onderhouden van een gestoffeerd bed. Door het regelmatig te stofzuigen en te wassen, blijft het bed er mooi uitzien en voelt het fris en hygiënisch aan. Dit kan bijdragen aan een aangenaam slaapklimaat en een comfortabel gevoel tijdens het slapen. Zet af en toe een raam open zodat uw slaapkamer kan luchten en uw bed nog vol met stof raakt.

Besparen

Daarnaast kan het onderhouden van een gestoffeerd bed ook financieel voordelig zijn. Door het bed op de juiste manier te onderhouden, kan het langer mee gaan en hoef je niet snel een nieuw bed aan te schaffen. Dit kan op termijn geld besparen.

Bij Bedbox Wonen hebben wij nieuwe gestoffeerde bedden in het assortiment beschikbaar, prachtige bedden die in elke slaapkamer passen. Deze nieuwe bedden komen in drie verschillende kleuren:

Gestoffeerd-bed-genua
Genua, een beige / bruin achtige kleur die neutraal oogt.

Gestoffeerd-bed-milano
Milano, een licht roze kleur. Het subtiele roze kun je prachtig combineren met andere kleuren of stijlen.

gestoffeerd-bed-torino
Torino, een donkergrijze kleur die prachtig staat in een moderne slaapkamer.

Onze bedden zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en zijn inclusief lengtebalk voor het plaatsen van de bodems. U heeft ook de optie om elektrische bodems te plaatsen op uw bed, zo kunt u uw bed verstellen in verschillende standen.

Voor elke type slaapkamer hebben wij een gestoffeerd bed wat er bijpast, bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Extra gasten? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden voor een boxtwin op bedbox holland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen