Overzicht

Onder de eerste box is precies passend de 2e box geschoven. Het onderschuifbed wordt eenvoudig tevoorschijn gereden en komt door een simpele handeling middels een scharnierend frame omhoog. Zo creëert u in een handomdraai een tweepersoons bed of twee aparte bedden. In het overzicht hieronder kunt u meer informatie vinden. 

Hoes

De hoes wordt strak over de box van de Boxtwin getrokken. De hoes heeft in het midden een spiegel van katoen, wat zorgt voor goede ventilering van het matras. De hoes van het bovenbed heeft aan de zijkant twee ritsen om het onderbed in en uit te schuiven. De boxtwin wordt standaard geleverd met hoezenset. Het is mogelijk om een aparte extra hoezenset bij te bestellen.

De opgegeven maten van het bovenbed zijn 5 cm breder en 8 cm langer. De hoogte van de boxtwin, van zowel het onder en bovenbed zonder matras is 37 cm. Er kan een matras ondergeschoven worden van maximaal 20 cm. De boxtwin komt dan met matras op een lighoogte van 57 cm. De Boxtwin wordt geheel in de EU geproduceerd. De Boxtwin wordt standaard geleverd met hoezenset.

IngeklaptUitgeklapt
loading and unloading of trucks by the owner FRWE3A8 scaled

De boxtwin is uit voorraad leverbaar. We kunnen binnen 1 á 2 weken leveren afhankelijk van uw woonplaats. Uw bestelling wordt gratis zonder opbouw bij u thuis afgeleverd achter de eerste deur.

Mocht u de boxtwin door ons op willen laten bouwen, dan kunt u dit als optie selecteren. Hiervoor rekenen wij € 50,00. U kunt hiervoor kiezen in uw winkelmand bij de keuze verzending.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat u de Boxtwin ook kunt bestellen zonder matras. Uw matras mag niet hoger zijn dan 20 cm. Anders kan het onderschuifbed niet onder het bovenbed geschoven worden.

Indien u wel graag een matras wilt bijbestellen kan dat natuurlijk ook.  We hebben een ruime keuze in matrassen van koudschuim tot pocketvering en latex. Het is best moeilijk om online een keuze te maken. Hier willen wij u graag bij helpen.

matras 1

Stel nu uw eigen Bedbox samen