CloudyDream Kussen

 39,95

(Bedden exclusief matras)

Direct Leverbaar

Waarom Bedbox?

  • Gratis verzending binnen Nederland
  • kwaliteitsgarantie
  • Persoonlijk advies
Veilig & gemakkelijk betalen

CloudyDream Kussen

Ontdek het ultieme slaapcomfort met het aanpasbare kussen van Cloudydream. Dit innovatieve kussen stelt je in staat om zelf de perfecte hoeveelheid vulling te kiezen, dankzij de gebruiksvriendelijke visco vlokken. het kussen is geschikt voor zowel buik-, rug- als zijslapers.

Vormt naar je hoofd
Het cloudydream kussen is gevult met visco vlokken. Deze visco vlokken passen zich moeiteloos aan naar de contouren van je hoofd, waardoor je geniet van een gepersonaliseerde slaapervaring. Of je nu de voorkeur geeft aan een stevig of zacht kussen, met het Cloudydream kussen heb je de regie over je nachtrust.

Vier seizoenen hoofdkussen
Wat dit kussen echt onderscheidt, is de veelzijdigheid ervan. De dubbelzijdige eigenschap biedt een warme en koude kant, zodat je het hele jaar van het cloudydream kussen kan genieten. De warme zijde is perfect voor koude winternachten, terwijl de koele zijde verfrissing biedt tijdens warme zomerdagen.

Geschikt voor alle slapers
Investeer vandaag nog in jouw nachtrust en ervaar het verschil dat het Cloudydream aanpasbare kussen kan maken. Laat het kussen zich vormen naar jouw perfecte slaaphouding en geniet van een goede nachtrust, elke nacht opnieuw. Het kussen is geschikt voor alle slapers.

Grootste voordelen:

1. Volledig aanpasbaar comfort: Het Cloudydream aanpasbare kussen biedt het voordeel van volledige personalisatie. Met de visco vlokken kun je de hoeveelheid vulling naar wens aanpassen.

2. Dubbelzijdige functionaliteit: Een uniek voordeel van het Cloudydream kussen is de aanwezigheid van zowel een warme als koude zijde. Geschikt voor de zomer en winter.

3.wasbare hoes: Cloudydream staat voor kwaliteit, zo kan ook de hoes gemakkelijk op lage tempratuur wassen.

Specificaties:
Afmetingen: 50 x 60 cm
Vulling: 70% Visco vlokken / 30% Schuim vlokken
Zijde 1: 70% Polyester / 30% Nylon
Zijde 2: 100% Polyester
Gewicht vulling: 1,2 kg
Totaal gewicht: 1380 (ca.)
Merk: Cloudydream
Geschikt voor: Geschikt voor alle slapers

Winkelwagen