Wij staan altijd & overal voor u klaar!

Bedbox is trots om een jong en dynamisch team te hebben dat altijd klaar staat om klanten te helpen. Ons team bestaat uit ervaren professionals die gepassioneerd zijn over het bieden van de beste slaapoplossingen voor onze klanten.

Onze medewerkers zijn gedreven om ervoor te zorgen dat klanten het juiste product vinden voor hun specifieke slaapbehoeften. Ze zijn ook altijd bereid om vragen te beantwoorden en advies te geven, zodat klanten goed geïnformeerd kunnen maken.

Benieuwd naar ons assortiment? Neem een kijkje in onze showroom!

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit gedreven werknemers die een hart hebben voor de zaak! Zij helpen je graag bij de beste slaap-ervaring!

Jesse

Allround binnendienst

John Vesters

Eigenaar

Stefan

Logistiek wonder

Monique

Atelier

Johnny

Allround binnendienst

Stijn

Magazijn

Gratis verzending

Binnen NL

Kwaliteitsgarantie

Al meer dan 40 jaar in het vak

Energieneutraal

48 zonnepanelen

Persoonlijk advies

Chat, e-mail of telefonisch

Ons atelier

Bij BedBox hebben wij ons eigen atelier waar wij boxspring hoezen op maat maken. U kan aangeven welk formaat hoes u wenst en welke kleur de hoes moet hebben. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en werken met de beste materialen.

Wij bieden een uitgebreide keuze aan kleuren en materialen, zodat u altijd een hoes kunt kiezen die past bij uw interieur en smaak.

Bent u op zoek naar een boxspring hoes op maat?
Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gemaakt met zorg

Wij zijn erg blij met onze samenwerking in Turkije waar we met zorg al onze bedden produceren. Wij geloven dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond en gelukkig leven en daarom werken we hard om hoogwaardige bedden te maken die aan de behoeften van onze klanten voldoen.

De fabriek is uitgerust met moderne apparatuur en een team van ervaren vakmensen zorgt ervoor dat elk bed met de grootste zorg en aandacht wordt geproduceerd.

Bij Bedbox Wonen staan ​​we voor kwaliteit en betrouwbaarheid en we zijn er trots op dat we deze waarden kunnen bieden aan onze klanten.

Winkelwagen