Je vrienden of kinderen komen het weekend langs, maar zij kunnen niet blijven slapen door een tekort aan slaapplekken. Extra matrassen nemen veel ruimte in beslag en de bank is niet de fijnste plek om te liggen. Hierdoor gaan mensen dan toch eerder naar huis of slaan dat wijntje over omdat ze nog moeten rijden.

De BoxTwin is een luxe onderschuif bed welke plek biedt aan 2 personen welke gemakkelijk kunnen blijven slapen. Met het eenvoudige systeem maak je van een 1-persoons bed een 2-persoons bed of 2 eenpersoonsbedden.

De BoxTwin, het luxe onderschuifbed

De BoxTwin biedt veel comfort en is een bed waar je levenslang plezier van hebt. Dit is een eigen ontworpen design en is al sinds 2002 op de markt. De BoxTwin is alleen te bestellen via deze website of in onze showroom in Uden.

De BoxTwin is simpel gezegd een onderschuifbed, maar met grote luxe. Alleen al het design van het bed zorgt ervoor dat het gemakkelijk in elk interieur past. Het onderschuifbed beschikt over een gemakkelijk mechanisme dat wordt afgewerkt met een van onze hoezen.

De verschillende afmetingen van de BoxTwin

We bieden de BoxTwin in verschillende maten aan. Zo kan iedereen comfortabel liggen en past het bed in elke kamer. De hoogte van de BoxTwin is, zonder matras 37 cm hoog. De maximale hoogte van het matras is 20 cm, hierdoor krijg je een lighoogte van 57 cm.

De verkrijgbare maten van de BoxTwin zijn, 80 x 200, 80 x 210, 90 x 200 en 90 x 210. Alle formaten hebben een geveerde lattenbodem wat zorgt voor extra ligcomfort.

De beste matrassen

Bij de aanschaf van een BoxTwin kunnen wij ook hoge kwaliteit matrassen meeleveren. Wij bieden ruime keuzes aan in de beste matrassen van koudschuim tot pocketvering en latex.

Het is ook mogelijk om de BoxTwin zonder matrassen te bestellen, maar dan moet je erop letten dan de matrassen niet hoger zijn dan 20 cm. Anders kan het onderschuifbed niet meer onder het bovenbed worden geschoven.

De mooiste bekleding voor je bed

De BoxTwin wordt bekleed met een hoes. Deze heeft in het midden een oppervlakte van katoen, dit zorgt voor de juiste ventilering van het matras. De hoes van het bovenbed heeft aan de zijkant twee ritsen. Dit hebben we gedaan zodat je het onderbed er makkelijk uit kunt rollen. De hoes kan dan weer gesloten worden, zodat de hoes altijd strak om het frame komt te zitten en het gehele uiterlijk er luxe uit blijft zien.

Wij bieden de hoezenset in vele stoffen aan van een fijne weving tot grovere weving en van chemisch reinigbaar tot kunstleder. Alle wevingen zijn ook weer beschikbaar in vele kleuropties. Twijfel je tussen 2 kleuren? Geen probleem, je kunt maximaal 2 kleuren selecteren en een definitieve keuze maken bij aflevering bij u thuis of in onze showroom.

Let wel op, de kleur op de website kan afwijken van de daadwerkelijke product kleur.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wacht dan niet langer!